top of page
mitrum.jpg

MIT RUM

Stærkt scenekunstnerisk selvportræt af og med Tilde Knudsen – en fysisk, poetisk teaterforestilling. Danser og skuespiller Tilde Knudsen har hele sit liv været drevet af en ubønhørlig trang til at udforske verden med sin krop og sit væsen. Hvor mange åndedræt går der på en vejstribe? Er det Rachmaninov eller Led Zeppelin der mærkes i albuen?

Tilde danser med skygger, gemmer sig i lys, husker, glemmer, går i opløsning, samles, erkender med kroppen og sindet – Mit Rum er en enestående mulighed for at få indblik i en kunstners liv, værk og væsen.

Forestillingen er for voksne og unge ned til 10 år.

MEDVIRKENDE

Performer og idé: Tilde Knudsen

Instruktør: Peter Kirk

Konsulenter:  Emil Hansen, Jakob Stage, Caroline  McSweeney

Forestillingen spiller i sommeren 2023 på TEATER MØN MAGLEBY, Klintholm Havnevej 52 

Billetter kan købes via eventet på forsiden

6. juli kl. 19.30

20. juli kl. 19.30

3. august kl. 19.30

ANMELDELSER​

”Soloen er en stærk oplevelse at et frigjort kvindeliv for fuld udblæsning”
– Anne Middelboe Information

”Tilde Knudsen er en personlighed med en stor fantasi og evne til at leve sig ind i sit livs eventyr…..Hun er ikke bange for at røre ved os, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt”
– Anneli Olesen  Terpisichore

”Dansk teaters kvindelige sputnik”
* * * * * 

Kirsten Dahl Teateravisen

For kroppen er det instrument i Tilde Knudsens soloforestilling, som hun spiller mest mesterligt på. Men det allermest forunderlige er, at ved at gå ind i sit eget rum, går man ofte direkte over i andres også. Især når det bliver gjort med så stor dygtighed og oprigtig insisterende interesse som det er tilfældet i ”Mit Rum”

Michael Svennevig Ørkendrømme

En ufattelig og fængende teaterforestilling i Asterions Hus på Teaterøen. ”Mit Rum” er en slags kunstnerisk selvportræt teater, hvor Tilde Knudsen med erindring, sanselighed, hidsighed, skrøbelighed, ondskabsfuldhed, smidighed og dansende, bevægende glæde fører os igennem dele af hendes liv.

Jane Lytthans Christianshavneren

”Det der sker for øjnene af publikum er så fantastisk sårbart, fordi Tilde inderligt udstiller sit umiddelbare liv med dets skønhed og mærkværdighed”
* * * * * 

Kulturkongen

”Man bliver suger ind i hendes spændende og dragende univers….- Et sådant rum skal opleves!”
* * * * * 

Kulturkongen

”Jeg kan varmt anbefale denne teateroplevelse. Vi har at gøre med en helt særlig en af slagsen!”
* * * * * 

Kulturkongen

bottom of page