top of page
Boemisk-hal.png

SUKKERFABRIKKEN

Når man lukker en dør, åbner et vindue sig. I disse krisetider er det godt at gøre nye investeringer og håbe på bedre tider. Så vi er stolte af fortælle om et ny ben i vores professionelle virke: Teater Møn på Sukkerfabrikken, Stege.

Som nogle af jer måske ved, så er vi ved at afvikle dele af Teaterøen på Refshaleøen i København. Vi vil gerne have flere aktiviteter på Møn. Og som vi har gjort gennem de sidste mange år, så slår vi til, når lejligheden byder sig. Således har vi indgået en lejeaftale med Sukkerfabrikken i Stege. 

Udover vores fantastiske sted på Østmøn, Teater Møn med plads til mere end 30 overnattende, 3-4 sale og 2 skolestuer, og udover det skøre projekt, vi kalder Teater Høne, den tidligere Svalebjerg hønsefarm, og som vi snart for alvor kommer ud med, så kan vi se store muligheder i Sukkerfabrikken. 

Vi har derfor indgået en lejeaftale om Teatersalen og Den  Bøhmiske Hal med tilhørende faciliteter. Det er lige til at gå til, godkendelser til henholdsvis 150 og 600 personer, det hele er der, bortset fra indhold og en smule poesi.

Vi kommer til at begynde stille og roligt, men vi kan se for os et levende koncert- og teaterhus – med gæsteforestillinger, koncerter, seminarer, festivaler, konferencer, fester, store og små forestillinger, undervisning, dans og masser af aktivitet, et centrum for sukkerfabrikken. Et samlingssted på Møn

bottom of page