top of page

tors. 06. apr.

|

Sukkerfabrikken Stege

Alice i Eventyrland

En hyldest til ufornuften, fantasien og anarkiet. Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske. Hvor fantasien kan fremmane de mest mageløse ting ud af intet, og hvor alt er foranderligt, finurligt og fabulerende. En non-verbal rejse gennem musik, bevægelse og magi.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Alice i Eventyrland
Alice i Eventyrland

Tid og sted

06. apr. 2023, 15.00 – 15.50

Sukkerfabrikken Stege, Kostervej 2, 4780 Stege, Danmark

Om eventet

En hyldest til ufornuften, fantasien og anarkiet.

Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske. Et fortryllet sted, hvor fantasien kan fremmane de mest mageløse ting ud af intet, og hvor alt er foranderligt, finurligt og fabulerende. En non-verbal rejse gennem musik, bevægelse og magi.

Vær med når danser og performer Tilde Knudsen skaber sin version af den elskede historie om Alice i Eventyrland af Lewis Carroll. Med sig har hun spandevis fulde af fantasifulde kostumer af designer Susan Marshall. De er baseret på geometriske former, som børnene kender; cirkel, trekant og firkant, og er ligeså finurlige og foranderlige som eventyrlandet bag den låste dør.

Medvirkende: Tilde Knudsen Kostumedesigner: Susan Marshall Instruktør: Peter Kirk Konsulent: Liv Mikaela Sanz Dramatiker, forfatter: Af og med Tilde Knudsen Komponist Klaus Risager Producent: Asterions Hus Arrangør: Asterions Hus

Del dette event

bottom of page