top of page

ons. 08. mar.

|

Stege

Hus på Hus

En fysisk visuel og musisk objektteaterforestilling. Et hus. Flere huse med adskillige rum. Placeret ovenpå hinanden. Flytbare. I relation til hinanden. 7 generationers fortælling, fortalt med sprækker i tiden.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Hus på Hus
Hus på Hus

Tid og sted

08. mar. 2023, 19.30 – 20.30

Stege, Kostervej 2, 4780 Stege, Danmark

Om eventet

HUS PÅ HUS

Forestillingen er en blanding af objektteater og en musikalsk, fysisk performance. Spillerne er dukkeførere, iscenesættere, historiefortællere, teknikere, musikere. Kan spille rollerne fra rummene, men også forholde sig til dem udefra. Man kan springe fra sted til sted, og markere det ved at tænde lys i de forskellige rum. En transformation er foregået når vi vender tilbage til hvert enkelt rum.

Rummene kan transformeres fra lille til stor skala, og hver især fylde hele scenen. Vidt forskellige rum. Forskellige tider, forskellige naboer. Både konkret og abstrakt. Med hver sin rytme og virkelighed, som kolliderer med de andre. Men også samspiller. I harmoni og disharmoni.

Overraskelser. Skift i tempo og virkeligheder. En lyd fra et ur i et rum kan måske vokse til at indholde alle mulige slags ure i flere rum, som bliver musik, går over i larm, til en simpel tikken i et rum, og en udfoldelse af fortællingen. Fortællingen er fortalt af pianisten som undervejs ændres til en drøm. Et Utopia. Hvor alt er muligt. Og dette Utopia er levendegjort i magisk realisme. Vi springer i tid og sted, i virkeligheder og historier, gennem 7 generationer, i et poetisk univers.

Del dette event

bottom of page