top of page

ons. 18. okt.

|

Borre

KICK OFF RESIDENCY PÅ TEATER MØN: KLIK HER FOR MERE INFO

18 - 22.okt 2023 ER DU UNG OG BRÆNDER FOR SCENEKUNST ? Er du klar til at tage din passion til nye højder ? Har du arbejdet med dans, teater, nycirkus, parkour på seriøst niveau og drømmer du om at gøre det til en professionel levevej ? SÅ BOOST DIG SELV OG DIN IDÉ MED ET OPHOLD PÅ TEATER MØN !

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
KICK OFF RESIDENCY PÅ TEATER MØN: KLIK HER FOR MERE  INFO
KICK OFF RESIDENCY PÅ TEATER MØN: KLIK HER FOR MERE  INFO

Tid og sted

18. okt. 2023, 15.00 – 22. okt. 2023, 12.00

Borre, Klintholm Havnevej 52, 4791 Borre, Danmark

Om eventet

KICK OFF RESIDENCY

Tid og sted: 18-okt  kl.15 - 22-okt.kl.12 Teater Møn, Klintholm Havnevej 52, Borre

Pris: 500 kr  inkl. overnatning i dobbeltværelse + alle måltider.

Alder: 15 - 25 år

TILMELDING 

LÆS MERE

Spørgsmål på mail: annesofiereumert@gmail.com

Kick Off residensen giver dig mulighed for at skabe og udvikle materiale i naturskønne omgivelser sammen med ligesindede unge på vej mod scenekunstbranchen.

Du vil både få fysisk og scenisk grundtræning, kunstnerisk sparring og mentoring med professionelle undervisere indenfor teater, dans og ny cirkus.

I vil blive indkvarteret i smukke tomandsværelser, få opvarmning i dansesalen, udfordre hinandens scenekunst i BlackBOXsalen og spise mad med lokale råvare under træerne i haven.

Du kan være upcoming danser, musiker, skuespiller, cirkusartist eller fra parkourmiljøet, det enester krav vi har til dig er at du er vant til at stå på scenen og at du kan arbejde seriøst alene og i gruppe.

De værker, der bliver produceret i løbet af residensen, har mulighed for at blive præsenteret på FLASHfestival på PavillionK i foråret 2024.

Gæsteunderviser: Niels Anders Thorn

KICK OFF RESIDENCY er et samarbejde mellem Teater Møn, Asterions Hus, Kompagni47, Næstved Musikskole og Næstved Avantgarden.

Støttet af: KULTURREGION STORSTRØM

Del dette event

bottom of page