top of page

man. 17. jul.

|

Bogø

Romeo&Julie! på Stjerner over Farø Festival

Asterions Hus har gabt over Shakespeare og den største kærlighedshistorie nogensinde. Det er der kommet en rørende, tempofyldt og humoristisk forestilling ud af. Billet: STJERNER OVER FARØ

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Romeo&Julie! på Stjerner over Farø Festival
Romeo&Julie! på Stjerner over Farø Festival

Tid og sted

17. jul. 2023, 15.00 – 15.50

Bogø, Stjerner over Farø Farøvej, 4793 Bogø, Danmark

Om eventet

Asterions Hus har gabt over Shakespeare og den største kærlighedshistorie nogensinde. Det er der kommet en rørende, tempofyldt og humoristisk forestilling ud af. 24 scener, 24 livtag, 24 omveje og 24 hyldester til kærlighedens mange ansigter og slutninger. I vores hænder udfolder Shakespeares fantastiske tekst sig med alt fra ormedans og forelskede sumobrydere til gartnerkor og inderlig ballet i trillebøre. Aldrig har der været så meget livsglæde i at spille død!

Forestillingen er for unge og voksne fra 12 - 99 år.

Spilles som en del af Stjerner over Farø Festival, så billetter skal købes på Festivalen 

STJERNER OVER FARØ

Medvirkende: Tilde Knudsen& Peter Kirk

Instruktion: Emil Hansen

ANMELDELSESCITATER:

”Opsætningen er et koncentrat af den betingelsesløse vidunderlige første kærlighed, der folder sig ud en ekspressiv fysisk kraft, kontant komik og inderligt rørende romantik.”

*****

Randi K Pedersen, Teateravisen

”I et højt tempo blev der leget med følelser, kærlighed og død på en fængslende og medrivende måde”

*****

Kulturkongen

”Meget idérigt, meget tempofyldt, meget morsomt og meget dygtigt.”

Christianshavneren

“Et vitalt danseunivers fyldt med sved, jord og rå energi. Hver gang på en ny og overraskende måde. Det er uskønt på den brutale måde. Hver en muskel bliver spændt til bristepunktet i de to danseres imponerende fysik. Stærkest står forestillingen, når det løfter sig til velkoreograferet og kraftfuldt ordløst danseteater i verdensklasse.”

Folkeskolen

“Tilde Knudsen og Martin Ammundsen spiller de unge elskende i Peter Kirk og Emil Hansens supervitale, herligt akrobatiske og overraskelsesfyldte iscenesættelse. Der er lynreferater, stormende forelskelser, tryk på den akrobatiske kedel og Sergej Prokofjev-musikken, når Asterions Hus action-tjept og ungdomsfokuseret slipper den gamle, evigt aktuelle klassiker løs i Musikhusparken.”

Århus stifttidende

Del dette event

bottom of page