top of page
TEATER MØN SUKKERFABRIKKEN

I 2022 overtog lejede Teater Møn sig ind i nogle af Sukkerfabrikkens lokaler. Omkring 2012 blev der skabt en teatersal til det daværende egnsteater i Vordingborg Kommune, Cantabile 2. Salen blev restaureret med fjedrende trægulv, lydvægge og der blev lavet godkendelser til publikum. Cantabile 2 ”boede” i Stege et par år og flyttede derefter tilbage til Vordingborg uden rigtig at falde til på stedet. Der har siden været mange forskellige lejere på stedet, men under pandemien stod det tomt og Teater Møn så sit snit til også at få en base i Stege. Derfor indgik vi en aftale med Sukkerfabrikken om at leje Teatersal og hele det ”lille” kompleks som beskrives som kulturkernen.

 

Sukkerfabrikken fremstår råt og som en usleben diamant. Man venter stadig på investorer, der ville kunne løfte drømmen om hotel, ferieboliger og meget mere. Vi bruger ventetiden til at udvikle den del, hvor vi har til huse og må se om det kommer til at have en plads i den fremtidige sukkerfabrik. Vi udvikler det i et tempo hvor vi kan følge med, for det er nogle store lokaler.

 

Det mest grundlæggende er imidlertid på plads. Der er brandgodkendelser til henholdsvis 600 og 200 personer og der er tilgængelighed. Der er 24 toiletter.

 

Teater Møn bruger vores lokaler her som vores primære offentlige sted, med oplevelser primært om i højsæsonen, hvor der er mange gæster på Møn. Det er meget inspirerende lokaler.

 

Klik på lokalet nedenfor for mere information

TEATERSALEN
Ikke-navngivet-44.jpg
DEN BØHMISKE HAL
Ikke-navngivet-83.jpg
DET HEMMELIGE RUM
Ikke-navngivet-94.jpg
bottom of page