top of page
TEATER MØN YOGASALEN

Yogasalen eller festsalen er den tidligere aula for centralskolen. Her er blevet holdt mange skolefester, skolekomedier og private fester. Det var spisesalen, da stedet var flygtningecenter i 90’erne. I den ene ende af salen var der tidligere en permanent scene. Da Tilde og Peter kom i 2019, var hele denne bygning ganske forsømt og de tidligere ejere ville rive bygningen ned. Det gamle dræn i den lidt højereliggende fodboldbane på Magleby Stadion var faldet sammen flere steder og det bevirkede at vandet stod ind i festsalen i de våde sæsoner. Så fugten kunne lugtes i dette hus og især i festsalen! 

 

Der lavet en lille å gennem hele den gamle fodboldbane og et ny dræn ved plænen udenfor festsalen, så nu skulle vandet ikke længere løbe ind i salen. Og både fugt og lugt er væk! Der er etableret nye vinduespartier og nu også kommet et par vinduespartier mod syd. Vi har lagt et fjedrende trægulv og nu kan salen igen bruges til alskens formål. På grund af det nye gulv er vi tøvende med at kalde den festsalen, men med vinyl på gulvet så går det nok. Tre dobbeltdøre i de store glaspartier åbner ud mod en lille plæne der har forbindelse til resten af haven.

Længde 14 meter

Bredde 10 meter

Loftshøjde 3,2 meter

Gulv: fjedrende træparket

Mørklægning Kan både være med dagslys og mørklægning med store gardiner.

Strøm 380 V 16 amp. (32 amp kan trækkes dertil)

Kapacitet er 149 personer.

 

Teknisk udstyr

Lyd: Der er installeret permanent lydanlæg

Der kan opsættes publikumsopbygning til ca. 80 personer

Borde og stole er tilgængeligt.

Det store køkken ligger i umiddelbar nærhed til salen.

 

Adgang:

Niveaufri adgang ad dobbeltdør.

 

AV udstyr

Projektor, lærred er muligt

 

Yogasalen er vidunderlig til teater-, sang-, danseprøver, til yoga, træning og lignende. Den kan som navnet antyder også bruges som festsal og vil ved et større antal overnattende på Teater Møn være det oplagte hjerte for samlinger.

bottom of page