top of page
TAPAS2.jpg

TEATER TAPAS på Teater Møn

TEATER TAPAS er et uhøjtideligt teaterformat, hvor du kan nyde små appetitvækkende forestillinger i afslappende rammer. Kom, se en forestilling, tag en bid tapas i baren og gå videre til den næste forestilling.  Alle forestillinger spiller i et loop hele aftenen med start hver halve time. I alt 5 forestillinger af et kvarters varighed, og 5 tapasserveringer.

Vi præsenterer som noget nyt TEATER TAPAS på Møn. Vi Har taget konceptet med fra Teaterøen i København, hvor vi gennem flere år, men succes, en gang om måneden præsenterede scenekunstneriske værker med mad. Teater Møn vil nu i Sukkerfabrikken videreføre og videreudvikle på denne tradition.

Vi har inviteret 5 hold unikke kunstnere til at præsentere hvert et værk af 15 minutters varighed. Alle forestillinger vil hver spille 5 gange, og publikum har derfor mulighed for at se alle 5 værker i vilkårlig rækkefølge. Og i løbet af eftermiddagen og aftenen få et helt måltid med, på 5 serveringer. 

Det hele foregår i 5 forskellige rum på Sukkerfabrikken.

 

Dato & tid: 

torsdag 29. juni kl. 17.00-20.00

torsdag 13. juli kl. 17.00-20.00

torsdag 27. juli kl. 17.00-20.00

Varighed: 3 timer Alder: Fra 10 år og op

Prisen er 300 kr pr billet, inkl. mad og sangria

 

Medvirkende dansere, skuespillere, performere, sangere, musikere: Liv Mikaela Sanz , Hanne Raffnsøe, Kasper Ravnhøj, Karin Juhl og Daniel Van Kranendonk, Tilde Knudsen, Ulyd og Arthotel

IMG_3577.JPG
teatertapas3.jpg
bottom of page